top of page
bg_1.png

Betoncentrale De Zandkapel: 45 jaar expertise in beton, chape & stabilisé (Geel, de Kempen)

Bent u op zoek naar een betoncentrale in de Kempen die u snel het beste beton levert? Kies dan voor De Zandkapel te Geel, al 45 jaar hét betrouwbare adres voor beton, chape, stabilisé en mager beton.


Onze scherpe prijzen zijn een sterke troef, net zoals onze betrouwbare service. Wij verkopen en leveren beton van topkwaliteit aan aannemer, bedrijf en particulier.

Het aanbod van betoncentrale De Zandkapel

  • beton

Dit uitermate harde materiaal is dé referentie voor elke stevige constructie. Een slimme combinatie van cement en zand, grind of steenslag zorgt voor een onverwoestbaar product waar u alle kanten mee op kunt.

  • magere beton

Dit beton bevat een laag cementgehalte. Dankzij zijn unieke samenstelling is het uitermate geschikt voor onder meer funderingen onder betonverhardingen.

  • chape

Met deze deklaag bent u verzekerd van de perfecte basis voor uw vloerwerken. Het vormt een stabiele ondergrond voor al uw vloerbekleding, van tegel tot laminaat.

  • stabilisé

Met een laag stabilisé voorkomt u verzakkingen door een onstabiele ondergrond. Stabilisé is essentieel als onderlaag voor uw parkings, opritten of terrassen.

Perfect uitgerust voor uw betonklus

Betoncentrale De Zandkapel beschikt over alle nodige voertuigen en materialen om uw bestelling hoogwaardig beton ter plaatse te leveren:

  • giek tot 62 meter lang

  • citypomp

  • betonmixer

Onze ervaren chauffeurs en vakmensen beheersen al deze materialen tot in de details, voor een optimaal productresultaat.


Meer weten over onze betoncentrale in Geel of meteen uw bestelling plaatsen? Contacteer ons voor beton in Herentals, Geel, Laakdal, Lille, Turnhout, Westerlo, Herselt, Olen, Kasterlee en verder provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

beton-storten
bottom of page